За мама и татко
Реклама
реклама
За мама и татко

За мама и татко
Приятели

  Приятели

 
  
За мама и татко


Урок по приятелство от Cartoon Network
12-10-2012 | 07:22
 Присъединете се към Cartoon Network през октомври за сериозна порция „приятелски” смях с едни от най-известните приятели от "Време за приключения" и "Парк шоу" (от 9,00 часа сутрин)! В повече от 10 епизода от всяка една от поредиците ще можете да видите как приятелството между Мордекай и Ригби и Фин и Джейк разцъфтява... или пък не! „Приятелство е тогава, когато хората знаят всичко за теб и въпреки това те обичат!”, дори ако носите смешни и сладки шапки като героите Фин и Джейк от "Време за приключения" - любими и на дъщерята на Юлиан Вергов – Алена.
Поредицата "Време за приключения" разказва историята на момчето Фин и на кучето Джейк, които живеят в един сюрреалистичен свят. На 19 октомври от 18,00 часа започва новият сезон 4 на анимацията, в който ще можете да видите премиерата на епизод 100. Фин и Джейк ще ви забавляват още повече със своите епични приключения.

Поредицата "Парк шоу" спечели през септември наградата "Еми" в категорията "Най-добра късометражна анимационна програма" за 2012. В анимацията приятелите синята сойка Мордекай и миещата мечка Ригби работят като пазачи в парк. Техните ежедневни задължения са толкова досадни, че Мордекай и Ригби са готови на всичко, за да не ги вършат. Приключенията при тях никога не свършват!

Cartoon Network е един от водещите телевизионни детски канали в Централна и Източна Европа и Бенелюкс, който излъчва комбинация от популярни комедийни, приключенски и екшън поредици. Едни от най-популярните анимации са "Невероятният свят на Гъмбол", "Бен 10", "Време за приключения", "Парк шоу", "Star Wars: Войните на клонираните" и "Генератор Рекс".
 
< Предишна   Следваща >